Installatiebedrijf Henry van Dijk

Abonnementen

Voor een goede en vooral veilige werking van uw cv-ketel is het noodzakelijk om jaarlijks uw cv-ketel na te laten kijken. Vanaf 1 april 2023 moeten bedrijven die werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties verrichten gecertificeerd zijn. Eigenaren van gasverbrandingsinstallaties zowel particulieren als VVE’s, bedrijven en woningbouwcorporaties zijn vanaf die datum verplicht om voor installatie, reparatie en onderhoud een gecertificeerd bedrijf in te huren. Met het inhuren van Installatietechniek Henry van Dijk voldoet u per 1 april 2023 aan de wet.

Om ervoor te zorgen dat u hetgeen niet vergeet is het mogelijk om een onderhouds- en serviceabonnement af te sluiten. Zo’n abonnement houdt in dat u automatisch jaarlijks bericht krijgt wanneer uw cv-ketel aan een onderhoudsbeurt toe is, tevens zijn hierin de jaarlijkse voorrijkosten en storingsbeurten inbegrepen. De materialen die buiten de fabrieksgarantie vallen worden afzonderlijk aan u doorberekend.

Het abonnement wordt pas na de jaarlijkse onderhoudsbeurt aan u gefactureerd. De kosten van een onderhouds- en serviceabonnement bedragen 143,08 inclusief BTW. Deze prijs kan jaarlijks worden aangepast aan de hand van het prijsindexcijfer.

Verdere voorwaarden vindt u op de website “algemene voorwaarden onderhouds- & service abonnementen”.

U kunt er ook voor kiezen om alleen een onderhoudsabonnement te nemen. De kosten van zo’n onderhoudsabonnement bedragen 98,01 inclusief BTW en voorrijkosten, exclusief materiaalkosten. Deze prijs kan jaarlijks worden aangepast aan de hand van het prijsindexcijfer.